MB 6 RH Benzinmotoros fűnyíró

MB 6 RH viking benzinmotoros  funyiroMB 6 RH Rétek, gyümölcsösök vágásához, egyenetlen terephez

Rendkívül erős és fordulékony magasfű-nyíró gép hatalmas hátsó kerekekkel, önjáró kivitel, 360°-os szabadonforgás. A központi magasságállítás, valamint az oldalirányban elfordítható, állítható tolókar egyéni beállítást tesz lehetővé, és megkönnyíti a munkát. Ideális magas fűvel borított rétek nyírására, utak és járdák szegélyének nyírására, továbbá nagy területek, pl. gyümölcsösök nyírására.

Aktuális árlistát kérésre küldünk, kérem kattintson ide  >>>

Technikai adatok

Motortípus B&S 750-es sorozat, DOV, RS
Munkaszélesség cm 53
Vágásmagasság mm 55-150
sebesség km/h 2,7
súly kg 67

Alapfelszereltség

Főtengely csapágy

A fűnyíró gép házában kiegészítő motortengely-csapágy védi a motortengelyt a sérülésekkel szemben, speciálisan nehéz terepen végzett professzionális használat esetén. Ezenkívül műanyag burkolat óvja a csapágyat a szennyeződésekkel és a nedvességgel szemben.

Központi magasságállítás

A központi magasságállítással a vágásmagasság közvetlenül a tolókarról, fokozat nélkül állítható. A nagyméretű, integrált szabadon futással szerelt, 360°-os fordulási tartományú hátsó kerekekkel a fűnyíró könnyedén megfordítható.

Állítható irányítófogantyú

A tolókar magassága állítható, így fűnyíráskor garantált a kezelő számára optimális munkamagasság. Emellett a tolókar szállításhoz vagy tároláshoz kényelmesen össze is csukható.

Állítható első kerék

Az elfordítható első kerék magassága állítható, továbbá ferde irányú haladáskor, például emelkedőkön rögzíthető.

Dönthető irányítófogantyú

Az oldalirányban állítható tolókar (valamint a rögzíthető első kerék) optimális munkahelyzetet biztosít a kezelő számára emelkedőkön, továbbá precíz szegélyű nyírást tesz lehetővé kerítések vagy falak mentén.

Nyitott ház forma

Speciális, elöl nyitott házforma nagyobb fűmennyiség feldolgozásához. A házban rendkívül erős alátámasztás védi a motortengelyt a sérülésektől arra az esetre, ha a kés akadályba ütközik.

Comments are closed.

WebKontroll.hu – Online ellenőrző és véleményező rendszer.