BT 45 Benzinmotoros fafúró

BT 45 stihl benzines fafurogepBT 45 (fafúró), fúróeszköz nélkül könnyű és erős benzinmotoros fafúró

Könnyű és erős benzinmotoros fafúró. Ideális max. 25 mm átmérőjű furatok készítésére fában. Gyorstokmánnyal, kétfokozatú hajtóművel, valamint hátramenettel a beszorult fúrószár kiszabadításához. Kényelmesen, forgó fúrószár nélkül, üresben indítható.

Technikai adatok

Lökettérfogat cm³ 27,2
Súly kg 1) 4,8
Teljesítmény kW/LE 0,8/1,1
Állandó zajszint dB(A) 2) 98,0
Zajteljesítményszint dB(A) 2) 103,0
Rezgésgyorsulás bal/jobb m/s² 2) 7,2/6,1
Fafúró kiegészítő eszköz igen
Orsófordulatszám 1.fokozatban 1/min 910
Orsófordulatszám 2.fokozatban 1/min 2.710
Ültetőfúró kiegészítő eszköz Utólag felszerelhető

1) fúrószerszám nélkül
2) RL 2006/42/EG szerint

Alapfelszereltség

ElastoStart

A kompressziónyomás következtében a kétütemű motorok beindításánál lökésszerű erők lépnek fel, amelyek az izmokat és az ízületeket megterhelik. Az ElastoStart ezt ezt érezhetően csökkenti. Egy speciális, az indítófogantyúban lévő rezgéscsillapító elem a húzóerőnek megfelelően elfordul, így lehetővé teszi az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást.

Antivibrációs rendszer

A nagyszerű benzines fúrógép antivibrációs elemekkel csökkenti a rezgést, és ezáltal mentesített a rezgésektől. Csúszásgátló gumifogantyúk gondoskodnak a jó, megbízható fogásról.

QuickStop-fúrófék

A QuickStop fúróféket – a fúró talajban történő megállásakor – a kezelő combja hozza működésbe, melynek következtében a fúró azonnal leáll. Visszafordításgátló funkciót lát el. A beszorult fúrót egyszerűen az óramutató járásával ellentétes irányban a lyukból ki lehet húzni.

Kétsebességes váltó

Kétfokozatú hajtóművel jobban illeszkedik a mindenkori feladatokhoz. A beépített hátrameneti sebességgel a beszorult fúrók kiszabadíthatók. Az üresjárati állás lehetővé teszi a gép biztonságos indítását vagy forgó szerszám nélküli indítását.

Tartozékok

Fafúró

Fafúró, hossz 32 cm (13-19-22-25 mm átmérő), ill. 46 cm.

Fúrótokmány kulccsal

Comments are closed.

WebKontroll.hu – Online ellenőrző és véleményező rendszer.