SE61 Stihl porszívó

SE61-stihl porszívóSE 61 Stihl kompakt nedves és száraz porszívó

Kézre álló és praktikus nedves és száraz porszívó. Szűrőtisztító funkcióval, alumínium szívócsővel és rögzíthető bolygókerekekkel. A gépen tartozéktartó található. A szívótömlő hossza 2,5 m.

Technikai adatok

beszívott levegő mennyisége l/min 3.600
Max. szívónyomás mbar 180
súly kg 6,9
szívócső hossza m 2,5
tartály térfogata l 20
teljesítmény P(max) Watt 1.300

Alapfelszereltség

Tartozék tartó

A beépített tartozéktartóval az alapfelszereltség részét képező tartozékok, például a szívócső, az univerzális szívófej és a résszívó fej mindig kényelmesen és praktikusan tárolható.

Alumínium szívócső

A rendkívül erős és hosszú élettartamú alumínium szívócsővel a por, a hulladék vagy akár a folyadékok is gyorsan és fáradság nélkül eltávolíthatók.

Többszörös szűrőrendszer

A STIHL univerzális szívóberendezésének mosható szűrőbetéte higiénikus, gazdaságos és környezetkímélő. Röviden a folyó víz alá tartjuk – és olyan, mint új korában.

Szűrő tisztítás

A szűrőrendszer könnyű tisztítása érdekében. Elegendő egyszerűen elzárni a szívótömlő végén a toldócsonkot, majd megnyomni a szűrőtisztítás gombját. A szűrő gyorsan és automatikusan megtisztítódik. A szívóteljesítmény így mindig tökéletes marad, és nem veszít erejéből a szennyezett szűrők miatt.

Padlózati fúvófej/rés-fúvóka

A talaj- és fúgafúvóka igény esetén gyorsan kéznél vannak, így egyszerűen és gyorsan megoldják a legkülönbözőbb tisztítási feladatokat is.

Minden célra felhasználható padlózati fúvóka

Az új, minden célra felhasználható padlózati fúvókával a legkülönfélébb padlók is gyorsan és könnyen tisztíthatóak.

Aktuális árlista küldéséhez, kérem kattintson ide  >>>

Comments are closed.

WebKontroll.hu – Online ellenőrző és véleményező rendszer.