BR 550 Háti fúvógép

BR 550  benzinmotoros lomb fuvogepBR 550 Rendkívül erős háti fúvógép 4-MIX motorral

Rendkívül erős, háton hordozható, rendkívül nagy légáteresztő képességű fúvógép vállalkozási célokra. Például a levágott fű, sövénynyesedék, levelek, hulladék, hó nagyobb területekről történő gyors és gazdaságos eltávolításához. Állítható hosszúságú fúvócsővel. Szabadalmazott 4-MIX motor alacsony üzemanyag-fogyasztással és füstgáz-kibocsátással. Kényelmes hord rendszerrel az egész napos használathoz.

Technikai adatok

Légáteresztő képesség m³/h 900
Lökettérfogat cm³ 64,8
Max. légáteresztő képesség m³/h 1.490
Max. levegősebesség m/s 89
Súly kg 1) 9,9
Üzemanyag tartály űrtartalma l 1,4
Állandó zajszint dB(A) 2) 98,0
Zajteljesítményszint dB(A) 2) 107,0
Rezgésgyorsulás m/s² 2) 1,6

Alapfelszereltség

Dekompressziós rendszer

A dekompressziós rendszer a szelepnyitás idejét az indítás fázisában meghosszabbítja. Ezáltal a kötélre történő erőkifejtés jelentősen és automatikusan csökken.

STIHL 4-MIX-Motor

A díjazott STIHL innováció. Az első STIHL négyütemű motor, amely olaj-benzin keverékkel működik. Egyesíti a kétütemű és négyütemű motor előnyeit. Akár 80%-kal kevesebb füstgáz, mint egy összehasonlítható kétütemű motornál. Kellemes hanggal és jó forgatónyomatékkal. A gép beindításakor a dekompressziósszelep által az erőkifejtés jelentősen csökken.

Többfunkciós fogantyú

A motor működtetéséhez összes kezelőelemet ebbe a fogantyúba integrálták. A kezelés egyszerű és biztonságos .

Antivibrációs rendszer

A motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési problémákhoz vezethetnek. A STIHL ezért kifejlesztette az antivibrációs rendszert. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.

Kényelmes hordozórendszer

Állítható magassággal és dőlésszöggel, valamint aktívan szellőző hátpárnázattal a fáradság nélküli munkavégzés érdekében, hosszabb alkalmazások esetén is.

Szerszám nélkül nyitható tankzárak

Szabadalmaztatott speciális zár üzemanyagtartályokhoz. Az ezzel ellátott motoros berendezések tankjai gyorsan, nagyobb erőkifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak le újra.

Tartozékok

Lapos, ívelt fúvófej

Széles munkaterület a talajjal párhuzamosan, széles sávban vezetett légáramnak köszönhetően. Csak a BR 380, BR 500, BR 550, BR 600 modellekhez.

Comments are closed.

WebKontroll.hu – Online ellenőrző és véleményező rendszer.