BR 200-D Háton hordozható fúvógép

BR 200  benzinmotoros lomb fuvogepBR 200-D Könnyű, háton hordozható fúvógép katalizátorral (D)

Könnyű, háton hordozható fúvógép katalizátorral (D) és környezetbarát 2-MIX motorral. Ház körüli és kommunális felhasználásra. Alacsony vibráció, könnyű indítás.

Technikai adatok

Légáteresztő képesség m³/h 690
Lökettérfogat cm³ 27,2
Max. légáteresztőképesség m³/h 800
Max. levegősebesség m/s 59
Súly kg 1) 5,8
Üzemanyag tartály űrtartalma l 1,1
Állandó zajszint dB(A) 2) 96
Zajteljesítményszint dB(A) 2) 103
Rezgésgyorsulás m/s² 2) 3,0

Alapfelszereltség

Dekompressziós rendszer

A dekompressziós rendszer a szelepnyitás idejét az indítás fázisában meghosszabbítja. Ezáltal a kötélre történő erőkifejtés jelentősen és automatikusan csökken.

Többfunkciós fogantyú

A motor működtetéséhez összes kezelőelemet ebbe a fogantyúba integrálták. A kezelés egyszerű és biztonságos .

Katalizátor (D)

A motoros berendezések károsanyag kibocsátása – kétütemű felhőként is ismert- a felhasználó szem- és nyálkahártya irritációjához vezethet, és a környezetet is terheli. Az elsőként a STIHL által, motorfűrészek számára kifejlesztett katalizátor (D), amellyel a STIHL világszerte mércét állított fel, a káros szénhidrogének arányát a füstgázban akár 60%-kal is csökkentik.

Antivibrációs rendszer

A motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési problémékhoz vezethetnek. A STIHL ezért kifejlesztette az antivibrációs rendszert. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.

Kényelmes hordozórendszer

Állítható magassággal és dőlésszöggel, valamint aktívan szellőző hátpárnázattal a fáradság nélküli munkavégzés érdekében, hosszabb alkalmazások esetén is.

Szerszám nélkül nyitható tankzárak

Szabadalmaztatott speciális zár üzemanyagtartályokhoz. Az ezzel ellátott motoros berendezések tankjai gyorsan, nagyobb erőkifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak le újra.

Tartozékok

Mellheveder

Puha párnázat a kényelmes használat érdekében.

Comments are closed.

WebKontroll.hu – Online ellenőrző és véleményező rendszer.