ME 545 V Elektromos fűnyíró

ME545 V viking elektromos funyiroME 545 V Vario-kerékhajtással minden terepre

Erős elektromos motor, kiváló nyírásteljesítmény, könnyű ház rendkívül erős műanyagból, acéllemez kerettel. Fokozat nélküli Vario-kerékhajtás, 3 fokozatban állítható magasságú tolókar keresztmerevítővel, 7 fokozatban központilag állítható vágásmagasság. Kiváló vágási és fűgyűjtési teljesítmény, 800 négyzetméter alatti fűterületeken. Nagyméretű, 60 literes, formatervezett fűgyűjtő kosárral. Mulcsozó készlettel kiegészíthető az időtakarékos fűnyírás érdekében – nincs szükség a levágott fű hulladékkezelésére.

Aktuális árlistát kérésre küldünk, kérem kattintson ide  >>>

Technikai adatok

Füves terület m² 800
Munkaszélesség cm 43
Teljesítmény W 1.600
Vágásmagasság mm 25-80
Fűgyűjtő kosár térfogat l 60
Súly kg 32

Alapfelszereltség

 Cserélhető védőlécek

A falak és szegélyek mentén történő fűnyíráskor a ház kiegészítő védelméről gondoskodnak a műanyag ütközőlécek. A védőlécek kopottság esetén egyszerűen újakra cserélhetők.

Hord fogantyú

A házon elöl hord fogantyú található. Segítségével a berendezés egyszerűen felemelhető, illetve hátradöntve szervizpozícióba állítható. A hord fogantyú egyúttal ütközésvédőként is funkcionál, és védi a házat akadályoknak ütközés esetén.

 Állítható magasságú kézi fogantyú

A megfelelő beállítással kényelmesebb a fűnyírás: a tolókar egyszerűen és gyorsan (három fokozatban) a testmagassághoz igazítható, miközben a fűnyíró stabilitása és fordulékonysága változatlan marad.

 Központi vágásmagasság állítás

A ház oldalán lévő praktikus kézi fogantyú segítségével a gyep vágási hossza pontosan beállítható. A kézi fogantyú előtt elhelyezkedő ablakocska informál a választott vágáshossz-fokozatról (Ábrához hasonló).

 Könnyen gördülő kerekek

A kettős golyóscsapágyazású kerekek kifejezetten erősek és hosszú élettartamúak. A Linea S hajtott kerekei tapadó és iránystabilizáló profilú abronccsal szereltek.

 Összecsukható kézi fogantyú

A lehajtható tolókarnak köszönhetően a Viking fűnyírói könnyen és gond nélkül szállíthatók. Emellett helytakarékosan is tárolhatók.

 Polimer ház (egy rétegű)

A Viking fűnyíróinak egyrétegű háza kiváló minőségű, ütés, hő- és UV-álló műanyagból készül.

 Beépített telítettségjelző

A Viking minden hátsó kihordású fűnyírójánál a fűgyűjtő kosár telítettségjelzővel rendelkezik. Erről olvasható le a kosár ürítésének megfelelő időpontja.

 Beépített kábel-tehermentesítővel

Az integrált kábel-tehermentesítő biztosan rögzíti a VIKING elektromos fűnyíró kapcsoló-dugalj kombinációjához.

 Vario-meghajtás

A tolókaron található kezelőkarral a kerékhajtás sebessége fokozat nélkül szabályozható. Így a sebesség egyénileg a fűnyírási szokásokhoz és az egyéb feltételekhez igazítható.

 Innovatív fűgyűjtőkosár

A lefelé irányuló szellőzőnyílások és a fűgyűjtő kosár zárt fedele miatt a levágott fű és a por nem tud felfelé kiáramolni. A berendezés így kevésbé szennyeződik. A beépített telítettségjelző tájékoztat az ürítés megfelelő időpontjáról. A kétrészes kialakításnak köszönhetően a fűgyűjtő kosár egyszerűen nyitható és üríthető.

 Utólag felszerelhető

 Mulcsozó funkció

A fűgyűjtő kosár levételekor és a mulcsozó ék behelyezésekor a fűnyíró mulcsozó üzemmódban működik. Ekkor a levágott fű finomra aprítódik, és egyenletesen osztódik el a fűfelületen, így nincs szükség a fű hulladékkezelésére. Ezzel idő takarítható meg, és a fűnek visszajuttatható a nedvesség és az elvont tápanyagok.

Comments are closed.

WebKontroll.hu – Online ellenőrző és véleményező rendszer.