ME 443 C Elektromos fűnyíró

ME443 C viking elektromos funyiroME 443 C: jót tesz a gyepnek, jót tesz önnek

A 4-es sorozat elektromos fűnyíró gépeivel a felhasználó sokaknak örömet szerezhet – a legjobban azonban saját magának. Elvégre a nyírás kipufogógáz nélkül, alacsony zajszint mellett és nyugodtan zajlik. Ez utóbbiról a kompakt felépítés és a könnyű irányíthatóság, valamint az erős villanymotor ereje gondoskodik. Az egykaros MONO fogantyúval még kényelmesebb a munka.

 Aktuális árlistát kérésre küldünk, kérem kattintson ide  >>>

Technikai adatok

Füves terület m² 600
Munkaszélesség cm 41
Teljesítmény W 1.500
Vágásmagasság mm 25-75
Fűgyűjtő kosár térfogat l 55
Súly kg 22

Alapfelszereltség

 Könnyen gördülő kerekek

 A kettős golyós csapágyazású kerekek kifejezetten erősek és hosszú élettartamúak. A Linea S hajtott kerekei tapadó és iránystabilizáló profilú abronccsal szereltek.

Összecsukható kézi fogantyú

A lehajtható tolókarnak köszönhetően a VIKING fűnyírói könnyen és gond nélkül szállíthatók. Emellett helytakarékosan is tárolhatók.

Szárnylapátos kés

A szárnylapátos kések az aerodinamikus házban erős légáramlatot keltenek, amely felegyenesíti a füvet levágás előtt, majd a levágott füvet a házban kialakított légterelő rendszeren keresztül a fűgyűjtő kosárba fújja. Így garantált a szép vágási kép, valamint a kiváló vágási és gyűjtési teljesítmény.

Polimer ház (egy rétegű)

A Viking fűnyíróinak egyrétegű háza kiváló minőségű, ütés, hő- és UV-álló műanyagból készül.

Beépített telítettségjelző

A VIKING minden hátsó kihordású fűnyírójánál a fűgyűjtő kosár telítettségjelzővel rendelkezik. Erről olvasható le a kosár ürítésének megfelelő időpontja.

Beépített kábel-tehermentesítővel

Az integrált kábel-tehermentesítő biztosan rögzíti a VIKING elektromos fűnyíró kapcsoló-dugalj kombinációjához.

Innovatív fűgyűjtőkosár

A lefelé irányuló szellőzőnyílások és a fűgyűjtő kosár zárt fedele miatt a levágott fű és a por nem tud felfelé kiáramolni. A berendezés így kevésbé szennyeződik. A beépített telítettségjelző tájékoztat az ürítés megfelelő időpontjáról. A kétrészes kialakításnak köszönhetően a fűgyűjtő kosár egyszerűen nyitható és üríthető.

 Utólag felszerelhető

 Mulcsozó funkció

 A fűgyűjtő kosár levételekor és a mulcsozó ék behelyezésekor a fűnyíró mulcsozó üzemmódban működik. Ekkor a levágott fű finomra aprítódik, és egyenletesen osztódik el a fűfelületen, így nincs szükség a fű hulladékkezelésére. Ezzel idő takarítható meg, és a fűnek visszajuttatható a nedvesség és az elvont tápanyagok.

Multi-kés

 A speciális kialakítású multi-kés fokozatosan vágja le a füvet, amit a házban finom részecskékre aprít. A fűnyíróra helyezett fűgyűjtő kosárral a VIKING multi-fűnyírók összegyűjtik a füvet; a mulcsozó betét használatakor a nyíróház zárt rendszerű, és a finomra aprított fű visszahullik a fűfelületre.

 

Comments are closed.

WebKontroll.hu – Online ellenőrző és véleményező rendszer.