MB 3 RC Benzinmotoros fűnyíró

MB 3 RC  viking benzinmotoros  funyiroMB 3 RC Fordulékony, háromkerekes multi-fűnyíró™ ReadyStart indítással

Erős, háromkerekes multi-fűnyíró™ ReadyStart motorral. A háromkerekű szerkezet és az elforduló első kerék révén különösen fordulékony fűnyíró gép. Így egyszerűen nyírható a bokrok és fák környéke, valamint különösen praktikus a zegzugos területek nyírásához. Oldalsó kihordású és mulcsozó fűnyíróként is használható.

Aktuális árlistát kérésre küldünk, kérem kattintson ide  >>>

Technikai adatok

Füves terület m² 2.000
Motortípus B&S 675-ös sorozat, RS
Munkaszélesség cm 48
Vágásmagasság mm 25-80
súly kg 30

Alapfelszereltség

Mulcsozó funkció

A fű a házban finom részecskékre aprítódik, és így terítődik el a fűfelületen. Ezáltal a gyephez visszajutnak a tápanyagok és a nedvesség.

Magasságállítás

A háromkerekű multi-fűnyíróknál™ a hátsó kerekek magassága tengelyenként, az első kerekek pedig egyenként állíthatók. Ezáltal a vágási magasság gyorsan és egyszerűen a fűfelület adottságaihoz igazítható.

ReadyStart

A Ready Start automata szívatós indítás lecsökkenti az indításhoz szükséges erőkifejtést: elegendő a huzalt egyszer meghúzni, és a motor indul is. Megbízható indítás az indító automatikának köszönhetően minden hőmérséklet esetén, a hibás kezelés kizárt.

Állítható első kerék

Rögzített vagy szabadon forgó: a háromkerekű multi-fűnyírók™ szabadon mozgó első kereke fordulékony manővereket tesz lehetővé. A kerék azonban az enyhe lejtőkön vagy a precíz szegélynyíráshoz rögzíthető is.

Acéllemez ház

A házat az acéllemez-szerkezet merevvé és rendkívül erőssé teszi.

Könnyen gördülő kerekek

A kettős golyóscsapágyazású kerekek kifejezetten erősek és hosszú élettartamúak.

Mulcsozó kés

A speciális kialakítású mulcsozó kés fokozatosan vágja le a füvet, ami a házban finom részecskékre aprítódik, és így terítődik el a fűfelületen. Ezáltal a gyephez visszajutnak a tápanyagok és a nedvesség.

Oldalsó kihordás

Ha a kidobónyílás fedele nyitva van, a lenyírt fű egyszerűen oldalra dobódik.

Összecsukható kézi fogantyú

Lehajtott tolókarral a gép rendkívül kompakt méretű, és helytakarékosan tárolható, illetve gond nélkül szállítható.

Tartozékok

Disk-Cut

Még kényelmesebb és biztonságosabb munkavégzés a Disk Cuttal. A három úszó felfüggesztésű szárnyas kés kemény akadálynak ütközve visszahúzódik, így védi a forgattyús tengelyt.

Comments are closed.

WebKontroll.hu – Online ellenőrző és véleményező rendszer.