MB 253 Benzinmotoros fűnyíró

MB253 viking benzinmotoros  funyiroMB 253 Még nagyobb munkaszélesség, több erő

Kompakt benzines fűnyíró erős acéllemez házzal. Gyűjtési- és vágási teljesítménye ideálissá teszi kis és közepes területeken 1800 m2-ig.

Aktuális árlistát kérésre küldünk, kérem kattintson ide  >>>

 Technikai adatok

Füves terület m² 1.800
Motortípus Kohler XT-6,75 OHV SC
Munkaszélesség cm 51
Vágásmagasság mm 25-75
Fűgyűjtő kosár térfogat l 55
Súly kg 31
Garantált zajteljesítmény LwA dB (A) 98
Mért hangnyomásszint LpA dB (A) 86

Alapfelszereltség

Központi vágásmagasság állítás

A házon található praktikus fogantyúval a vágásmagasság pontosan beállítható. A fogantyú előtti ablakról olvasható le a kiválasztott vágásmagasság-fokozat.

 Innovatív fűgyűjtőkosár

A lefelé irányuló szellőzőnyílások és a fűgyűjtő kosár zárt fedele miatt a levágott fű és a por nem tud felfelé kiáramolni. A berendezés így kevésbé szennyeződik. A beépített telítettségjelző tájékoztat az ürítés megfelelő időpontjáról. A kétrészes kialakításnak köszönhetően a fűgyűjtő kosár egyszerűen nyitható és üríthető.

 Megbízható vázszerkezet

Rendkívül erős: a különösen merev keretszerkezet a legkeményebb alkalmazási körülmények között is helytáll. A keret három rendkívül erős, sajtolt fémelemből áll. A tolókarra jutó erő közvetlenül a házba vezetődik, így a fűnyíró gyorsan reagál, és könnyen manőverezhető.

 ReadyStart-motor

A döntő indítási előny: egyszerű, erőkímélő és biztonságos indítás. Az automata szívató megkönnyíti a fűnyíró gép indítását hideg és meleg motor esetén is.

 Könnyen gördülő kerekek

A kettős golyóscsapágyazású kerekek kifejezetten erősek és hosszú élettartamúak. A hajtott kerekek tapadó és iránystabilizáló profilú abronccsal szereltek.

 Összecsukható kézi fogantyú

A lehajtható tolókarnak köszönhetően a Viking fűnyírói könnyen és gond nélkül szállíthatók. Emellett helytakarékosan is tárolhatók.

 Szárnylapátos kés

A szárnylapátos kések az aerodinamikus házban erős légáramlatot keltenek, amely felegyenesíti a füvet levágás előtt, majd a levágott füvet rendkívüli erővel a házban kialakított légterelő rendszeren keresztül a fűgyűjtő kosárba fújja. Így garantált a szép vágási kép, valamint a kiváló vágási és gyűjtési teljesítmény.

 Beépített telítettségjelző

A Viking minden hátsó kihordású fűnyírójánál a fűgyűjtő kosár telítettségjelzővel rendelkezik. Erről olvasható le a kosár ürítésének megfelelő időpontja.

 Alumínium ház

Az alumíniumból készült házat kis súly és nagy stabilitás jellemzi. A porszórásos bevonatú felületek, amelyeket az üzemanyag és a korrózió nem támadhat meg, hosszan megőrzik csillogásukat.

 Quick-Start

Innovatív, rugós indítási rendszer a hagyományos elektromos indítás alternatívájaként. A rugórendszer működésbe hozásával a motor önműködően (= a berántó zsinór behúzása nélkül) indul. Leállításkor a rugó újra felhúzódik, így készen áll az újabb indításra.

Comments are closed.

WebKontroll.hu – Online ellenőrző és véleményező rendszer.