SH 86-D Lombszívó szecskavágó gépek

SH 86-D benzinmotoros lomb fuvogepSH 86-D Nagy teljesítményű lombszívó szecskavágó katalizátorral (D)

Nagy teljesítményű lombszívó szecskázógép erős szívóhatással. Fúvógépként is használható. Ideális nagy területek megtisztításához. Kényelmes, vibrációt csökkentő rendszerrel és katalizátorral (D). Fúvócsővel és kerek szívó-fúvófejjel.

Technikai adatok

Állandó zajszint dB(A) 1) 96,0
Felszereltség kerek fuvófej
Légáteresztő képesség m³/h 2) 770
Lökettérfogat cm³ 27,2
Rezgésgyorsulás bal/jobb m/s² 1) 1,8/1,5
Súly kg 3) 5,7
Teljesítmény kW/LE 0,8/1,1
teljesítmény LE 1,1
Zajteljesítményszint dB(A) 1) 105,0

Alapfelszereltség

Rögzíthető gázbillentyű leállítógombbal

A gázkar az üresjárat és a maximális gázadás között bármilyen helyzetben rögzíthető. Elegendő röviden megnyomni a leállító gombot, és a berendezés azonnal leáll. Ezután a gép automatikusan ismét indításra kész állapotba kerül.

Antivibrációs rendszer

Az antivibrációs rendszer a rezgéseket minimális szintre csökkenti, így biztosítva a munka kényelmét hosszú használat esetén is.

Védőszemüveg

Az Ön biztonsága érdekében a gép alap tartozéka a védőszemüveg. Jól szellőző, kényelmes viselet.

STIHL 2-MIX-Motor

Öblítéskor üzemanyagot nem tartalmazó légréteg keletkezik az égéstérben található elégetett üzemanyag és a forgattyúházban lévő friss üzemanyag között. Ez a réteg mérsékli a gázadagolás megváltoztatásakor fellépő, üzemanyagot is tartalmazó öblítési veszteséget, ezáltal óvja az embert és a környezetet.

Kézi üzemanyagpumpa

A kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható a motor. Minden, zöldfelület ápolásához alkalmas és minden fúvógép kézi üzemanyag-szivattyúval felszerelt.

STIHL ElastoStart

A kompressziónyomás következtében a kétütemű motorok beindításánál lökésszerű erők lépnek fel, amelyek az izmokat és az ízületeket megterhelik. Az ElastoStart ezt ezt érezhetően csökkenti. Egy speciális, az indítófogantyúban lévő rezgéscsillapító elem a húzóerőnek megfelelően elfordul, így lehetővé teszi az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást.

Katalizátor (D)

A motoros berendezések károsanyag kibocsátása – kétütemű felhőként is ismert- a felhasználó szem- és nyálkahártya irritációjához vezethet, és a környezetet is terheli. Az elsőként a STIHL által, motorfűrészek számára kifejlesztett katalizátor (D), amellyel a STIHL világszerte mércét állított fel, a káros szénhidrogének arányát a füstgázban akár 60%-kal is csökkentik.

Vállheveder/hordozórendszer

A STIHL vállhevederek megkönnyítik a munkát, különösen a tartós igénybevétel során. Nagy mozgásszabadságot és biztonságot nyújtanak az eszköz használata során. Egy, az adott modellhez passzoló STIHL vállheveder az alapfelszereltséghez tartozik.

Egykaros kezelés puha markolatú fogantyúval

 

‘Ergonomikusan kialakított fogantyú puha résszel. A berendezés kezelése egyszerű és biztonságos – a kéz mindig a fogantyún marad. A gázkar az üresjárat és a teljes gáz között a kívánt pozícióban rögzíthető. Különösen hosszú használatkor ez egy nem lebecsülendő megkönnyítése a munkának.

Tartozékok

 Eresztisztító készlet

A praktikus, kb. 3m hosszú eresztisztító készlet lehetővé teszi az esőcsatorna kifújását a nehezen hozzáférhető pontokon is.

Comments are closed.

WebKontroll.hu – Online ellenőrző és véleményező rendszer.