BG 86-D Benzinmotoros fúvógép

S-BG86 benzinmotoros lomb fuvogepBG 86-D Erőteljes lombfúvó katalizátorral (D)

Erőteljes lombfúvógép rendkívül erős légárammal nagy felületek avartól, lenyírt fűtől vagy hótól történő megtisztítására. Katalizátorral (D) és kényelmes, vibrációt csökkentő rendszerrel.

Technikai adatok

Állandó zajszint dB(A) 1) 90,0
Felszereltség kerek és lapos fúvófej
Légáteresztő képesség fúvófejjel m³/h 2) 780
Lökettérfogat cm³ 27,2
Max. légáteresztő képesség fúvókészlet nélkül m³/h 3) 810
Rezgésgyorsulás m/s² 1) 1,7
Súly kg 4) 4,5
Teljesítmény kW/LE 0,7/1,0
Zajteljesítményszint dB(A) 1) 103,0

Alapfelszereltség

Rögzíthető gázbillentyű leállítógombbal

A gázkar az üresjárat és a maximális gázadás között bármilyen helyzetben rögzíthető. Elegendő röviden megnyomni a leállító gombot, és a berendezés azonnal leáll. Ezután a gép automatikusan ismét indításra kész állapotba kerül.

Antivibrációs rendszer

Az antivibrációs rendszer a rezgéseket minimális szintre csökkenti, így biztosítva a munka kényelmét hosszú használat esetén is.

Védőszemüveg

Az Ön biztonsága érdekében gyári tartozék a praktikus védőszemüveg.

STIHL 2-MIX-Motor

Öblítéskor üzemanyagot nem tartalmazó légréteg keletkezik az égéstérben található elégetett üzemanyag és a forgattyúházban lévő friss üzemanyag között. Ez a réteg mérsékli a gázadagolás megváltoztatásakor fellépő, üzemanyagot is tartalmazó öblítési veszteséget, ezáltal óvja az embert és a környezetet.

Kézi üzemanyagpumpa

A kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható a motor. Minden, zöldfelület ápolásához alkalmas és minden fúvógép kézi üzemanyag-szivattyúval felszerelt.

STIHL ElastoStart

A kompressziónyomás következtében a kétütemű motorok beindításánál lökésszerű erők lépnek fel, amelyek az izmokat és az ízületeket megterhelik. Az ElastoStart ezt ezt érezhetően csökkenti. Egy speciális, az indítófogantyúban lévő rezgéscsillapító elem a húzóerőnek megfelelően elfordul, így lehetővé teszi az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást.

Katalizátor (D)

A motoros gépek károsanyag kibocsátása – kétütemű felhőként is ismert- a felhasználó szem- és nyálkahártya irritációjához vezethet, és a környezetet is terheli. Az elsőként a STIHL által, motorfűrészek számára kifejlesztett katalizátor (D), amellyel a STIHL világszerte mércét állított fel, a káros szénhidrogének arányát a füstgázban akár 60%-kal is csökkenti.

Egykaros kezelés puha markolatú fogantyúval

Ergonomikusan kialakított puha fogantyú. A gép kezelése egyszerű és biztonságos – a kéz mindig a fogantyún marad. A gázkar a teljes gáz pozícióban között rögzíthető. Különösen hosszú használatkor ez egy nem lebecsülendő megkönnyítése a munkának.

Tartozékok

Szívógéppé átalakító készlet fúvógépekhez

Csak a STIHL BG 56, BG 86 modellekhez. Beszíváskor a falevelek a ventilátorhoz kerülnek, és felaprítódnak. Ideális esetben a gyűjtőzsák tartalma közvetlenül felhasználható mulcsozásra.

Comments are closed.

WebKontroll.hu – Online ellenőrző és véleményező rendszer.